Ullacliffshads

Ullacliffshads

lørdag den 11. april 2009

Bonderøven fra DR2

Humm. Det at facebook og internet skulle være langt fra Frank's ide. Kunne jeg sætte spørgsmål fra. Man skulle lige spørge sig selv om hvad det simpel liv er.

Man skal jo huske på at både Frank og Therese har en computer og mobil telefoner.

Det som jeg er sikker på at de ville op nå, er at man ikke skal gå rundt og være stresset over om man nu kan leve op til hvad samfundet krav og hvad man i dag kalder normerne er.

Vi ved for det fleste at der stilles krav til os alle, hvad enten det er i familien eller cheften på jobbet. Eller om man er en flekjobber, som skal prøve at efter leve hvad der for ventes, på tros at man evt ikke er i stand til, at kunne gennem føre det, på grund af man enten har dårlig skole gang og ned sat arbejdes evne.

Men man skal dog huske på, at leve som Frank ikke giver mindre arbejde. Men den fordel som der er, at man kan spare penge på de ting, man skal bruge er gammel ting som de fleste andre ikke kan se muligheder i.

Som hovede parten af befolking finder det, som gammel dags og skrot. I det mange syndes at de moderne ting må være mere praktisk.

Jo da, men det er da også det som gør at det er dyrt at leve moderne. Også kommer det at man skal arbejde som en galdt, ikke fordi. Der noge galdt i det, hvis det så kunne forgå på sin egen premisser hvilken det ikke altid er tilfældet.

Der stille store krav til både uddannelse og råstyrke og hurtighed, på en hvilken som hen arbejdesplads. Og vi presser os selv så hård, at nogen af os går ned med deprestion og stress.

Også skal man der efter igennem, en helvet af et system som er bund korupt, for at blive anderkendt til et fleksjobbe, og alle menneskerittigehed næremest ikke ekstiere.

Også er det ikke engang en garnti, på om man bliver respeter for sine skåne behov. Og man kan ej heller være sikker på at kommunen over holder loven.

Og man kan nemt, blive offer for voksen mobbing, og blive mere syg end man oprindlige var. Med risiko for at man bliver fyret, på grundlag af sammearbejdesvansklige. Til tro at kommunen ikke har fattet, eller ville fatte at der blev råbt et nød råb.

Så vi skulle måske gå lidt, tilbage til dengang hvor man levet, det simpel liv da det jo ikke stiller de samme over døvn krav. Men at man dog tros, alt kan lev på langt mindre krav. Også havde et liv uden, for meget stress.

Når man lever simpel bestemmer, man jo selv farten. I det man ikke skal presset, så meget for at få det til at fungere. I det man er en af de få, som lever sådan i forhold til reste af samfundet. Og alt hvad andre smider ud, kan jo være Guld være for den simpele menneske livs vildkår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar